Oto Kaporta Hasarları Nedir?

 

- Oto kaporta hasarlarının en yaygın sebeplerinin başında trafik kazaları gelmektedir. Trafik kazaları sonrası aracınızın gövdesinde çizilmeler, ezilmeler, camlarında kırılma, çatlak ve daha birçok hafif ya da ağır hasar oluşabilmektedir.

- Oto kaporta hasarlarının yaygın bir diğer nedeni ise hırsızlık ya da vandalizm diye adlandırılan başkasının malına bile isteye zarar verme durumlarıdır. Araç hırsızlığı ve / veya vandalizm de aracınızın kaputunda, kapılarında, camlarında ve bu yolla genel olarak kaportasında çeşitli hasarların oluşmasına neden olabilmektedir.

-Oto kaporta hasarları bazen de bizzat sürücü hatası kaynaklı olabilmektedir. Aracı park ederken, park edilen aracı park alanından çıkarırken, kaputu açıp kapatırken, seyir halinde öndeki araç ile mesafeyi koruyamayarak araca çarpmak ve kazalara sebebiyet vermek gibi nedenler de oto kaporta hasarlarına neden olmaktadır.

- Son olarak aracınızın üretim tarihi, yani yaşı da oto kaporta hasarlarına sebebiyet vermektedir. Yaşlı bir araçta bir süre sonra kaportada paslanma, çürüme, boyada solma, çatlama ve dökülmeler oluşabilmektedir.


Oto kaporta hasarları, aracınızın sağlıklı kullanımını, güvenliği ve değerini etkilemektedir.

Bu nedenle, hasarların mümkün olan en kısa sürede tamir edilmesi elzemdir.

Detaylı bilgi için tıklayın https://pratikaraba.com/oto-kaporta-hasarlari-nedir.html

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Geri Vites Lambası Hangi Renk Olur?

Land Rover Defender Araç Bakım Fiyatı

Kia Besta Araç Bakım Fiyatı